In the depths of darkness

Bah!

Knappt har vi kommit till en ny värld med ett viktigt uppdrag förrän vi tappar riktningen helt. Mina tjänare har anmält sig frivilliga till stadens armé av någon ofattbar anledning. Uppenbarligen har ingen av dem någonsin sett ett krig på nära håll eller så drivs de av stark dödslängtan eller dumhet. Det bästa sättet att vinna ett krig är uppenbart att inte deltaga i det. Så mycket mer kan göras om man använder sin kropp till något mer än en måltavla.

Bo lyckades nästan ha ihjäl någon på tavernan med sin yxa. Sedan ägnade de andra resten av dagen åt att försöka hjälpa det menlösa offret. Till vilken nytta? Jag börjar tappa hoppet om att den här vansinniga besättningen någonsin kommer att förstå vikten av målmedvetenhet.

Jag tog reda på lite mer om situationen i landet under tiden. Tydligen har lika många soldater förlorats i strid under de senaste månaderna som under flera år dessförinnan. Fronten ligger tre veckor från Krell och dit skickas tydligen så många som möjligt nu för att förvandlas till köttfärs och skickas tillbaka till Krell på vagn. Det verkar inte vara något bra ställe att börja leta på, särskilt som vi inte har några spår som leder oss dit.

/ Drypp

Comments

Somliga av oss syns när vi närmar oss en stadsport. Att närma sig staden innebar att man enrollerades i armén. Att desertera är knappast en bra idé. Vi har spår som leder oss till Krell.

Bah!
 

Huh? Vem skrev det där? Pyrola kan ju inte läsa Drypps kommentar om hon inte har någon dator.

Bah!
 

Utrustningen för Druidic Twitter Interpretation (common DTI system, free download at dwn.prayerupdates.shaman) fungerar även för större nätsidor även om det är svårare att läsa och bläddra. Somliga av oss behöver ingen dator för att meditera/kommunicera effektivt.

Bah!
 

Hur skrev Drypp sin kommentar om han inte har dator?

Bah!
 

Det är lite meningslöst att kommentera som om rollpersonerna läser varandras tankar. Förvirringen mellan vad rollpersonerna kommunicerar och inte kommunicerar mellan varandra är helt onödig.

Bah!
 

Men snälla du, jag skulle ju knappast låta Pyrola ingame veta vad Drypp skrivit. Det är skillnad på OP och kampanj. Jag medger att jag hade kunnat vara tydligare med min brist på seriositet i kommentaren. Püss på dig.

Bah!
 

Ha! Bo gillade ju Ester, det är väl skäl nog? Hmm, Drypp lär ju aldrig fatta det…

Bah!
Skrofler

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.